Четверг, 16/Мая/2024, 07:30:52Главная | Регистрация | Вход

Форма входа

Поиск

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 21
Проект Манифеста - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Народовластие » Народовластие » Проект Манифеста (Сергей Волков)
Проект Манифеста
Илья_СилантьевДата: Четверг, 31/Марта/2011, 19:17:54 | Сообщение # 1
Администратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 263
Награды: 14
Репутация: 5
Статус: Offline
Вся Влада Громадам!!!

Збудуємо Українську Хату!!!

РУХ ЗА НАРОДОВЛАДДЯ «УКРАЇНСЬКА ХАТА»

Політична система в Україні потребує реформування. Олігархи мають в приватній власності політичні партії, рухи які прийшовши до влади, відстоюють інтереси своїх хазяїв.

До влади можна прийти тільки через створення партії або руху, тому я пропоную створення такої моделі Руху, який докорінно буде відрізнятися від нині діючих партій чи Рухів. Потрібно щоб змінився власник Руху. Якщо народ буде мати вплив на РУХ, то якщо РУХ буде при владі, то і на владу. Тоді і виникає потреба в створенні РУХу, назва якого РУХ за Народовладдя «Українська Хата».

РУХ (УХ) реєструється.

Є одна умова для вступу в РУХ. Звичайні люди, а не партійці, як в нині діючих партіях чи рухах, делегують свого висуванця в РУХ. Тому якщо люди тобі дали право вступити в РУХ, то вони, мають право тебе відкликати. Тоді вони будуть мати вплив на РУХ через свого представника.

Яким чином буде створена альтернативна влада і її зв‘язок з народом?
Місто розділено на мікрорайони. В Громаду входять люди, об‘єднані місцем поживання.
Щоб наочно пояснити зв‘язок РУХу з населенням, прошу звернутися до схеми організаційної структури ОСН в місті. В даній схемі ОСН створюється на базі багатоповерхового будинку.

На схемі зображено декілька будинків. З кожного будинку обираються представники під’їздів(десятники).
Потім між собою вони вибирають голову ОСН(сотника).
Після оформлення ОСН, повноваження представників під’їздів(десятників) обов‘язково оформляються довіреністю, яка дає їм право представляти інтереси жителів під’їзду на загальних зборах ОСН будинку.

Довіреність дійсна один рік і може бути відкликана більшістю під‘їзду. В довіреності підписи жителів під’їзду (51%) завіряє голова ОСН своїм підписом та печаткою (якщо є). Представники під’їздів(десятники) є легітимними представниками на загальних зборах ОСН будинку.
При створенні в районі міста ОСН в будинках, сотники збираються на збори району і вибирають поміж себе голову всіх ОСН району(тисячника). При створенні в інших районах міста ОСН на будинках також йде процедура вибору лідерів районів міста – тисячників. В свою чергу тисячники окремо збираються і вибирають поміж себе лідера міста – десяти тисячника (рівень мера міста).

Якщо пересічних мешканців міста, в більшості своїй, не буде влаштовувати діяльність ОСН в їхніх будинках, то вони мають право відкликати свого представника-десятника від під‘їзду будинку. При цьому йде відзив довіреності. Коли більшість десятників в будинку відізвано, тоді голова ОСН цього будинку (сотник) втрачає свої повноваження і, відповідно вибраний ним тисячник також має бути переобраним. Коли більшість тисячників будуть позбавлені легітимності то і десятитисячник – керівник міста підлягає обов‘язковому переобранню. На період перевиборів колишні голови тимчасово виконують свої обов‘язки. Цей момент буде спонукати лідерів міста думати про рівень життя людей, бо піднятися до влади було важко а втратити її буде легко.

Довіреність десятника має бути обов‘язково продовжена через рік, так як це може призвести до такого ж відзиву по ієрархії всіх керівників ОСН. Введення можливості відзиву десятників для жителів міста дає можливість прямого зв‘язку з правом відкликання вибраних керівників ОСН. Тим самим будуть створені умови для утворення нової політичної системи – Народовладдя.

Використання при створенні ОСН в містах назв десятників, сотників, тисячників і так далі є доцільним, тому що по перше воно відповідає істинній кількості жителів яка вибирає представника. Наприклад – під‘їзд має від 15 до 100 квартир, тому представник від під‘їзду – десятник. Вже будинок має від 100 і більше квартир, тому представник будинку – сотник. Райони міста мають тисячі мешканців, тому їхні представники – тисячники. Відповідно середнє місто має десятки тисяч населення і керівник міста має бути десятитисячник.

По друге. Такі назви використовувалися нашими предками-козаками і ми можемо бути продовжувачами їхніх славних традицій. По третє така ієрархія описана в Біблії (Исход гл. 18) і це також є символічним і близьким нашому православному народу.

Всі тисячники міста автоматично попадають в Спілку Громад області разом з тисячниками, які представляють районні міста та райони області. Там колегіально вибирають ще десятитисячників для представництва у Верховній Раді. Сільські жителі гуртуються в громади по вулицях свого села і вибирають з свого числа десятників, які є представниками-десятниками РУХу та входять в Спілку Громад даного села.

Десятники села вибирають між собою сотника, по суті представника села.
Інші села району вибирають також десятників, які в свою чергу вибирають сотника села. Всі сотники, представники сіл району, входять в районну Спілку Громад. Сотники між собою вибирають кандидата-тисячника на керівника району, а вже загальні районні вибори затверджують його на цій посаді від населення району.

Крім того тисячники від районів області автоматично представляють інтереси свого району в Спілці Громад області разом з тисячниками районних міст та обласного центру.

Там вибираються десятитисячники для представництва у Верховній Раді. Всі тисячники йдуть списками на обласні вибори де народ затверджує їх кандидатури голосуванням. Таким чином десятитисячники це кандидати на мерів міст обласного значення, керівників області та народних депутатів до Верховної Ради.

Формування списків РУХу до Верховної Ради відбувається з врахуванням кількості населення в кожній області. Вже всенародні, або місцеві вибори затверджують ці списки прямим голосуванням громадян України. Вибрані народні обранці мають можливість, а саме один рік щоб проявити себе на цій посаді. При цьому кожен квартал вони зобов‘язані робити звіт сотникам і тисячникам – керівництву РУХу. Якщо звіти про діяльність депутата не задовольнять сотників, то вони згідно статуту РУХу мають право відзивати таких депутатів і самим заміняти їх згідно списку РУХу. При цьому сотники і тисячники, в прийнятті такого рішення, мають опиратися на підтримку і тиск Громад та звітів десятників, які є дзеркалом рівня життя народу.

Кожна людина, яка стала членом РУХу, представляє інтереси своєї Громади. Громадянин має своє бачення в розвитку держави і тому надати йому можливість, через свого представника, внести свої ідеї і пропозиції безпосередньо в діяльність РУХу, а отже і народним депутатам від РУХу – це є обов’язковою умовою існування РУХу.

Громади складаються з людей з різною професійною діяльністю, з різними політичними поглядами, з різним віро сповідуванням. Крім того вони мають певні особисті уподобання(інтереси). Для того, щоб вирішити всі наболілі питання цих груп людей, які входять в Громади, РУХ пропонує цим людям вступити у віртуальні спілки по професіям та інтересам. Вона буде ініціювати проведення за графіком комп‘ютерних форумів з цими спілками.

Це буде на регіональному і на всеукраїнському рівні. Всі питання винесені такою спілкою будуть проголосовані членами і прийняті РУХом для виконання. Наприклад форуми залізничників, вчителів, соціалістів, націоналістів, християн, мусульман, спортсменів, тощо. При умові, що 51% членів певної спілки підтримали дане питання, воно не буде розглядатися РУХом а буде передано на виконання депутатам. Якщо питання набрало 90% відсотків прихильників, воно передається як наказ керівнику регіонального рівня або президенту, якщо форум всеукраїнський.

Так як наша мета уникнути зловживань службовими особами, то відповідно і оплата праці народних обранців має бути на дуже високому рівні. При системі тотального контролю народних Громад над ситуацією на всіх рівнях діяльності держави і впливу на народних обранців через РУХ, економіка країни і добробут народу має зрости майже до ідеалу і тому крім заробітної плати і поваги серед населення тим депутатам, які втрималися більше року і не були відкликані будуть виділені річні премії в процентному відношенні до бюджету України або місцевого в залежності від рівня депутата. Тому при розквіті економіки держави це будуть суттєві суми і серед населення це буде сприйматись досить логічно тим самим стимулювати активних людей до бажання щось зробити для народу і при цьому бути забезпеченими матеріально.

Додаток:
1.Схема організаційної структури ОСН міста.
2. Довіреність (зразок).

ОСН в кожному будинку!
З кожного будинку по лідеру!
Створимо Народовладдя в Україні!

04.06.2007 р. С.В. Волков



Наша сила в том что мьі разньіе !
 
ГостьДата: Пятница, 01/Апреля/2011, 11:34:15 | Сообщение # 2
Группа: Гости





Концепция понятна. Но нельзя настаивать на ее реализации. Ее можно предложить народу, и не более того. Десятники, сотники и т.п, как и УКраинська хата в городе не пройдуть-шароварщина и хуторянство. Ссылка на евреев также не уместна. Казаки здесь также не авторитет, потому что их было всего около 20 тыс. на 15 млн населения и они всегда были на стороне короля, царя и прочая-т.е и предавали крестьян, не демократы. Надо опираться на разработки передовой демократической мысли. Поэтому оставим для начала ОСН, а народ сам решит, как его использовать и называться.
 
Илья_СилантьевДата: Суббота, 02/Апреля/2011, 00:32:08 | Сообщение # 3
Администратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 263
Награды: 14
Репутация: 5
Статус: Offline
Уважаемьій Гость !

Мьі ценим и учитьіваем Ваше мнение, НО ... мьі настроеньі на солидарньій образ Жизни во взаимопонимании со странами Мирового порядка.
Что ето значит ?

Мьі всем всегда радьі и радьі когда радьі нам.

Я могу предоставить Вам возможность сделать свой индивидуальньій сайт на свое усмотрение.
Там Вьі и решите где и каким ссьілкам место.

В данном Форуме о Еврееях ничего не говорилось, но если Вьі уделили внимание моему сайту настолько что открьіли раздел посвященньій городу о котором я много читал в Библии - склоняю голову, СПАСИБО.

Но в данном случае, как гласит Конституция Украиньі - ОСНОВНОЙ действующий Закон - КОНСТИТУЦИЯ !!!
А Рилигия ... потом, хоть Закон и основан на Религиозной почве, но ета тема настолько ГЛОБАЛЬНА ... я с удовольствием подискутирую на пример различного Рода Религий, но сейчас мьі обсуждаем иную тему.

Давайте попорядку.

Представтесь пожалуйста ...


Наша сила в том что мьі разньіе !
 
PGOДата: Суббота, 02/Апреля/2011, 13:27:59 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Награды: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Илья гости имели в виду моё посылание на Библию, а конкретно на Исход главу 18 . В Библии, уважаемые гости, сплошь про евреев говорится))) То по Вашей логике нам нужно Библию отбросить?
Что касается "городских" и "сельских" и слова ХАТА, которое режет Вам слух, то слово ХАТА по старославянски означает РАВНОВЕСИЕ. И моё название имеет и второй смысл - Хата, это то что интересно нашему менталитету украинца. Иметь Хату, дом у нас считается иметь малую родину. А сейчас у нас наши кевартиры пытаются отнять.
С уважением, Сергей Волков.
 
Валерий_ДобродеевДата: Вторник, 19/Апреля/2011, 13:59:58 | Сообщение # 5
Маргинал по убеждению
Группа: Проверенные
Сообщений: 22
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Сергію, ти добре попрацював над своїм маніфестом, виступив ініціатором створення Руху за Народовладдя (за що я, особисто, дуже тобі вдячний), але в твоїй схемі, яку ти нам демонструєш, єдиним елементом народовладдя є перший її рівень - "представники під"їздів", а вище пішли одні лише "голови", яким знову ж таки делегуються якісь повноваження, та які є не лише виразниками, а безпосередніми носіями "народної влади", гуртуючись на різних рівнях в свої "тічки"...
Іншими словами ти пропонуєш знову ж таки "вертикальну" ієрархічну владну структуру, якій (якщо і не відразу, то в дуже близькому майбутті) стануть притаманними всі ті недоліки, які властиві і теперішнім владним кланам.
Пропоную тобі ознайомитись з однією із останніх публікацій Тараса Плахтія на http://tarasplakhtiy.wordpress.com/2011/04/09/dinamicheskaya-set/, з якої ти багато чого зрозумієш і де в чому зміниш свої уподобання тьа пов"язані з ними пропозиції.
Зрозумій мене вірно і ні в якому разі на мене не ображайся... (я раніше тобі цього не виказував із чисто етичних уподобань) ...твоя "модель" народовладдя, заснована на ОСН-ах, є неповною і прийнятною лише як складова частина горозонтальної мережі суспільно-політичних організацій різних спрямувань, які і мають закласти основу саме всенародної наддержавної влади в Україні нашій.
Пропоную тобі прочитати ще й статтю на http://www.ucipr.kiev.ua/modules....d=3526, з якої тобі стане зрозумілим настільки недосконалим є все те, що наразі прописано про ОСН-и в законодавстві ненашої України.
На завершення прокоментую один вираз із твого маніфесту - Там вибираються десятитисячники для представництва у Верховній Раді. Всі тисячники йдуть списками на обласні вибори де народ затверджує їх кандидатури голосуванням. Таким чином десятитисячники це кандидати на мерів міст обласного значення, керівників області та народних депутатів до Верховної Ради. --- (1) Ти полишаєш, фактично, структуру влади такою, якою вона є... (2) Ти знову називаєш вищий орган влади Верховною Радою, в той час, як ніякий із представницьких органів влади не може бути "верховним" над тими, хто його обирає... (3) Ти знову ведеш мову про якісь "списки" в той час, як їх треба використовувати лише в якості папірця в сортирі... Досить про це...
Зрозумій одне - в новій моделі розбудови системи влади в Народній Державі не може бути і мови про делегування яких би то не було владних повноважень --- на заміну "представницькій дерьмократії" має прийти зовсім нова система народної влади, заснованої на соціальних відносинах, властивих умовам вічевої демократії, в якій і визначені головні засади демократії прямої, без якої влада в Державі ніколи не стане народною.
Це питання дуже об"ємне і ми потлумачимо про нього на окремому форумі.

Добавлено (19/Апрель/2011, 13:59:58)
---------------------------------------------
Ілюшо, чому тут не з"явилося моє прізвище..??? - я не тільки Валерій, яких багато по землі нашій бігає, я є конкретно Добродєєвим і не боюсь того, що мене хтось "вирахує"...
=========================================================================

Ответ:... я могу еще и фото добавить )))

С Уважением Илья Силантьев

 
Форум » Народовластие » Народовластие » Проект Манифеста (Сергей Волков)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтов - uCoz