Понедельник, 29/Апреля/2024, 12:45:42Главная | Регистрация | Вход

Форма входа

Поиск

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 21
Суть народовластия - Страница 2 - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Народовластие » Народовластие » Суть народовластия (Дисскуссии о понимания сути разных определений народовластия)
Суть народовластия
Валерий_ДобродеевДата: Четверг, 28/Апреля/2011, 21:46:12 | Сообщение # 16
Маргинал по убеждению
Группа: Проверенные
Сообщений: 22
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
За станом на сьогодні ми маємо такі визначення поняття терміну народовладдя...

Наталья Кулинич: Народовластие - это когда народ является источником власти то есть собственником власти и осуществляет власть самостоятельно. Это когда народ сам принимает решения от местных и до всеукраинских уровней , а не его представители. Представители только озвучивают или выражают его решение , а исполнители исполняют его решения.

Ілля Сілантьєв: Народовластие - четкое исполнение общих Законных требований еволюционного развития Народа путем избранных представителей в условиях полной гармонии, взаимопонимания, общего консенсуса по углублению расширения конфедициальных мер общепринятого приоритета, получая как результат своей деятельности - БЛАГОПОЛУЧИЕ Жизненной деятельности Народа стимулирующей продолжение Рода Нации, на основе действующего Закона Украины - КОНСТИТУЦИИ УКРАИНЫ !!!

Марк Зобов:Народовластие – это общественное самоуправление, при котором исключительно дух, интеллект и воля народа определяют правила обще-жития в стране и каждый гражданин имеет возможность принимать участие в выработке и принятии решений, касающихся его жизни.

Виктор Бичихін: Народовластие - это форма осуществления управления государством, при которой народ, осуществляет контролирующие функции и законодательно влияет на решения, принимаемые исполнительной властью.

Маємо ще й думку гостя: Власть- это насилие. Если вы не можете применить насилие - вы не власть! Насилие-моральное, экономическое, физическое, политическое, административное, уголовное.

цю думку я прокоментую відразу: Зрозуміло, що влада повинна мати в своєму арсеналі інструменти розумного насилля, але у владній системі народовладдя воно являє собою насилля народу над самим собою (абсурдно звучить). Влада народу - це його здатність впливати на поведінку інших своїх співвітчизників в їх співжитті в одній державі, а головним засобом такого впливу має бути народний контроль за чинним законодавством, бо наразі ьу нас відіврали навіть право законотворчості - прийде час і я поясню вам все це більш детально.

а тепер "великий и ужасный Валерий Добродеев выполняет свою угрозу"...

Все, вами написане, варте, зрозуміло, уваги, АЛЕ...

Я думаю ви всі добре розумієте, що від того настільки повно і яскраво та зрозуміло ми визначимо це поняття - НАРОДОВЛАДДЯ - залежить головне - чи підуть на об"єднання навколо цієї ідеї наші люди...!!!

Я ніколи не спішу, працюючи над чимось важливим і (проаналізувавши визначення цього поняття Наталією, про яке вона написала нам ще в своєму повідовленні в темі Народовластие (наталья кулинич кому samoorg_confer. 24.04 14:35)), вношу сюди, поки що, лише початок того визначення, яке виходить у мене...

Народовладдя - це влада народу в державі і над державою… (до чого можна додати) ..., яка…………… до продовження цього вислову я ще повернусь, бо наразі мій час можливості працювати за клавіатурою (до 22-00) виходить………

Завтра, якщо це мені вдасться, продовжу і візьмусь за аналізи інших тлумачень цього самого головного нашого поняття, яке і зібрало нас в одну команду...

А вам всім пропоную ознайомитись з двома сторінками пояснень цих 8-ми слів, з яких неодмінно має розпочинатись тлумачення такого важливого для нас всіх поняття, та й виказати свої думки по суті, ними виказаною...

Ці пояснення я розсилаю всім "гуглянам" в темі розсилки "Запрошую до конструктивної дискусії (Re: Народовластие)", яка зараз полинене в безмежний Інтернет-простір, але вас всіх знайде...

Ці пояснення я докладаю ще й до цього свого коментаря... Читайте і думайте, шановні мої мислителі, здатні за 5 хвилин видати цілий трактат на тему якої б то не було складності...

Чекаю на ваші зауваження...
і маю надію, що хтось із вас полишить хоча б якісь коментарі до відкритої мною теми форуму Вічно зелене дерево НАРОДОВЛАДДЯ

Прикрепления: __.doc (66.5 Kb)


Сообщение отредактировал Валерий_Добродеев - Пятница, 29/Апреля/2011, 19:48:53
 
Кулинич_НатальяДата: Четверг, 28/Апреля/2011, 22:20:00 | Сообщение # 17
Генератор идей
Группа: Друзья
Сообщений: 119
Награды: 5
Репутация: 4
Статус: Offline
Quote (Валерий_Добродеев)
Чекаю на ваші зауваження...

Валерію тут варто спочатку написати своє власне незалежне розуміння народовладдя ,щоб потім порівняти на схожість із нашими. Саме в цьому полягала суть відкритої теми.

Валерію ми хочемо почути твоє власне визначення народовладдя, а не аналіз наших.

Люди всі різні і будь-яка критика визначення цього слова не може бути конструктивною. Ми можемо тільки порівнювати свої погляди, уточняти розуміння їх та знаходити або не знаходити подібні.

Я вже знайшла подібність , заміть не тотожність,а подібність, схожість і це вже дуже добре для початку. Я хотіла би почути і твою власну думку стосовно визначення народовладдя.

З повагою, Наталя.


"Знания - познаются, мудрость - осознаётся"
 
Марк_ЗобовДата: Четверг, 28/Апреля/2011, 23:40:17 | Сообщение # 18
Глобальный мыслитель
Группа: Друзья
Сообщений: 91
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Валера, не мути в стакане!!!
 
НатальяДата: Пятница, 29/Апреля/2011, 00:02:12 | Сообщение # 19
Рядовой
Группа: Друзья
Сообщений: 2
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Народовладдя це влада,що здійснюється народом та захищає свої інтереси.
 
ГостьДата: Пятница, 29/Апреля/2011, 21:01:48 | Сообщение # 20
Группа: Гости





Тема - народовладдя.
Але його тісно пов'язують із розумінням "держави".
Тож вибачте.
Народовладдя - слідуюче.
Держава
Скільки людей, стільки й визначень "держави". Пишуться реферати, трактати, Маніфести, Програми… Хтось закликає знищити "їхню державу", та протиставляє "державу" країні і народу. Інші стверджують, що держава, це інститут, створений для розвитку країни і служіння народу. Суперечки щодо розуміння "держави" точаться вже кілька століть. В чому ж непорозуміння. Насправді ж, все досить просто, якщо не влазити в болото вельможних чвар, які точаться із стародавніх часів і пов’язані перш за все з бажанням пасіонаріїв (людей енергонадлишкового типу) володарювати очолюючи суспільство (до речі, вони ж винайшли і внутрішньо-суспільну "політику")та маючи від цього неабиякий зиск матеріальний і владний, ще й задоволення власних амбіцій. "Простота" в тому, що будь-яка країна, визначена кордонами, заселена народом та забезпечена природними ресурсами поступово нарощує структуру управління виробництвом, торгівлею, суспільними відносинами, та побудовою міжнародних відносин. Країна, населення та система управління ними – є одне ціле. Вони фізично не можуть існувати одне без одного, а тим паче - на сучасному рівні суспільних взаємовідносин. Це "тріо" і є - "держава". Питання в іншому, що Держава може бути монаршою так само, як і народною (тобто, йдеться про форми народовладдя). А може бути і кланово-олігархічною, як це нині відбувається в Україні.
 
ГостьДата: Пятница, 29/Апреля/2011, 22:44:25 | Сообщение # 21
Группа: Гости





Конституція України. Ст. 5 "Народ здійснює владу безпосередньо…". Це твердження можна привести лише як апогей лицемірства у всьому конституційному безладі, призначеному для потрібних висновків Конституційного Суду.
Здійснювати владу "безпосередньо" – можливо, але за умови, що суспільство монолітне, як за етносом, так і за віросповіданням.
Для України, де більш ста тридцяти національностей, та кілька десятків різних конфесій, серед яких навіть споріднені ворогують за владу над віруючими, а ще сотні різноманітних громадських об'єднань, вести мову про якесь "безпосереднє здійснення влади" – абсолютно некоректно.
Тому цей екзотичний вислів залишимо на совісті винахідників "найкращого у світі, основного Закону".
Не краще і продовження абзацу:"… і через органи державної влади". Тут вже конкретно стверджується, що "органи державної влади" є варіантом "народовладдя".
Таким чином варіанти реального народовладдя Основним Законом не передбачено.
В Конституції УРСР ст.2 "Вся влада в Україні належить народові. Народ здійснює державну владу через Ради народних депутатів, які становлять політичну основу України".
Саме це формулювання і є справедливим для визначення народовладдя.
" Народовладдя" " не спрацювало" з кількох причин:
- "керівна та направляюча роль КПРС", яка не дозволила
- конституційно визначити обов’язки депутатів та прийняти Конституцію референдумом виборців"
- відпрацювати систему відклику депутатів.
Отже, "народовладдя" – це визначення виборцями довірених осіб на усіх рівнях системи державного управління, політичною основою якої є Ради.
Але, саме звідси починаються колізії, притаманні країнам партійного
 
Марк_ЗобовДата: Пятница, 29/Апреля/2011, 23:16:29 | Сообщение # 22
Глобальный мыслитель
Группа: Друзья
Сообщений: 91
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Интересные мысли у гостя, только совершенно необоснованным представляется утверждение, что в многонациональном государстве невозможно осуществлять власть непосредственно.
Референдум - один из механизмов непосредственного осуществления власти народом. Почему он не может быть проведен в многонациональном государстве?
Многонациональная Швейцария проводит не один референдум каждый год.

И еще одно.

Вопрос ко всем и особенно к Добродееву: "Власть народа - это власть кого над кем?"

 
ГостьДата: Пятница, 29/Апреля/2011, 23:33:12 | Сообщение # 23
Группа: Гости





За сімдесят років тоталітарного правління "слава КПРС" виховав чималу кількість населення "без ума, честі і совісті".
В кінцевому результаті "найкращі учні" і загубили свою компартію.
Та не лише.
Все, що було в них найгіршого, передалось, в певній мірі, суспільству.
Чимало людей шукають сьогодні справедливості … для себе особисто.
Навіть, якщо обрати "кращих з найкращих", то навряд чи можна було б заповнити ними хоча б двадцять відсотків ключових посад в Радах.
Хоча, без сумніву, найвищі керівні посади в Радах мають заповнити гідні представники виборців.
Але головне завдання громади – встановити контроль за діями депутатів та чиновників відповідними фахівцями громадського об'єднання.
В той же час, саме громадське об'єднання повинне мати відповідний статус, який не викликав би сумніву щодо права на контроль вибірних посадовців та державних чиновників.
Таке право належить не "народу", не "людям", не громадським обєднанням. Воно є лише у повнолітніх громадян України – у виборців.
Тому "Об'єднання виборців "За народовладдя" дає подвійний ефект при спілкуванні учасників руху з посадовими особами держави. І як громадське об'єднання, і як виборці, що на певних умовах довірили своє представництво у відповідній Раді.
Маємо що один, контролюючий, варіант народовладдя.
 
ГостьДата: Пятница, 29/Апреля/2011, 23:46:18 | Сообщение # 24
Группа: Гости





Марк_Зобов
"Почему он (референдум) не может быть проведен в многонациональном государстве?"

Референдум також можна назвати формою народовладдя. Але – глобальною формою. З питань загальнодержавного характеру. (Конституція, приватизація, статус державної власності…)
Референдум провести в селищі, місті з метою оперативного управління – зовсім не реально та й не потрібно, оскільки є інші, більш дійові можливості місцевого самоуправління.

 
Марк_ЗобовДата: Суббота, 30/Апреля/2011, 01:40:08 | Сообщение # 25
Глобальный мыслитель
Группа: Друзья
Сообщений: 91
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (Гость)
Референдум провести в селищі, місті з метою оперативного управління – зовсім не реально та й не потрібно, оскільки є інші, більш дійові можливості місцевого самоуправління.

Как так "не потрібно"? Да ведь дерибан коммунальной собственности идет на глазах изумленной и возмущенной громады, фактически лишенной права распоряжаться СВОЕЙ собственностью!

Что касается реальности. Я так полагаю, даже сегодня уже можно проводить референдумы с использованием интернета, а лет через десять может стать нормой нашей жизни непосредственное участие членов громад в принятии любых решений, касающихся их жизни.

О такой модели прямого (непосредственного) народовластия мечтает, если я не ошибаюсь, Наталья Ивановна, и я с ней солидарен.

 
Кулинич_НатальяДата: Суббота, 30/Апреля/2011, 09:06:56 | Сообщение # 26
Генератор идей
Группа: Друзья
Сообщений: 119
Награды: 5
Репутация: 4
Статус: Offline
Quote (Гость)
Здійснювати владу "безпосередньо" – можливо, але за умови, що суспільство монолітне, як за етносом, так і за віросповіданням. Для України, де більш ста тридцяти національностей, та кілька десятків різних конфесій, серед яких навіть споріднені ворогують за владу над віруючими, а ще сотні різноманітних громадських об'єднань, вести мову про якесь "безпосереднє здійснення влади" – абсолютно некоректно.

Шановний госте мирно жити на одній території та приймати участь у вирішенні всіх питань в країні можливо навіть при тій різномаїтності що існує сьогодні. Вже сьогодні ми всі можемо проводити референдуми і запитувати кожного його думки і для цього не потрібно єдиний етнос та єдине віросповідання, для цього потрібна воля та розуміння кожного і вона є та буде надалі ще більш відкритою, тому що саме через таке опитування проявляється повага до віри чи етносу, проявляється рівність в різномаїтті , а це не може викликати протистояння, це не може викликати відразу у будь-кого чи християнина чи буддиста, чи українця, чи росіянина.

Важливим в цьому є наявність комунікативної форми проведення референдумів різних рівнів. І невеличким прикладом є електронна версія нової країни , яку організували одесити під назвою Україна 2.0 . Вони зробили її інтерент версією та презентували в 2010 році країні. Це такий собі закритий електронний простір , де кожен член його живе там по певних правилах та приниципах поведінки , вирішує всі проблеми з залученням думки кожного.

Шановний госте я вам стверджую , що найближче майбутнє України полягає не в монархії , не в представницькій формі прийняття рішень, а в безпосередній участі кожного українця у вирішенні питань всіх рівнів. І електронна Україна 2.0 , це перша така недосконала проба пера людського розуму у відображенні того образу суспільних відносин , які стануть реальністю в майбутньому.

Ви можете мене запевняти що це є утопією, а я вам скажу - це реальність найближчого майбутнього України.
Є одна дуже важлива особливість навколишнього простору - це перш ніж будь-що в тому числі і форми взаємовідносин , проявляться в матерії , тобто у видимому для всіх просторі , то спочатку виникає чи формується енергетичний образ у всіх деталях. Цей образ зріє в умах багатьох індивідів , він наповнюється деталями.
Для його прояву необхідні передуючі процеси формування інших форм , які адаптують простір для змін . І тільки після цього настає час проявитись в реальних обрисах новій закінченій формі чи то механізму, чи то будинку, чи то суспільному ладу серед колективного розуму різноманітних індивідів.

Побачити цей образ можуть не всі , тому що не всі в суспільстві ще досягають відповідного рівня розвитку свідомості . Але відчути його та зрозуміти серцем його природню відповідність їх підсвідомому чуттю можливо багатьом індивідам і їх стає все більше та більше, тому що люди стають все більш чуттєвіші та тонковідчуваючі завдяки , як не парадоксально негараздам життя.

Такі люди гуртуються інтуїтивно , а потім шукають той вираз форми який для них є природнім тобто не викликає чужеродності , а це означає що вони будуть тими хто створить цей образ в реальності. І повірте в них вистачить і розуму і глузду і знань, адже образ нової форми життя вже існує в просторі , його треба тільки відтворити , щоб було видно всім і для цього в допомогу цим творцям майбутнього стоять всі сили Всесвіту, навіть ті яких ми не бачимо очима.

Особисто я бачу цей образ нової форми взаємовідносин в країні чітко та в деталях і стала на дорогу його формування в реалі, залучившись до розбудови громадянського супільства та створення ОСН .

Шановний госте ОСН - є фундаментом суспільного ладу в майбутньому . Це та основа , яка буде непохитно стояти перед ударами долі і не дасть людству загинути . А вже громадські організації, політичні партії, релігійні общини, та інші ідеологічні єдності то є паралельно діючими структурами , які просто будуть виконувати свою окрему міссію і при тому трансформуватимуться доволі швидкоплинно в інші структури. Вони будуть як повітря , яке наповнить змістом всі кімнати майбутнього дому і будуть створювати атмосферу для взаємопізнання та взаємоспівпарцювання.

Дякую.


"Знания - познаются, мудрость - осознаётся"
 
ГостьДата: Суббота, 30/Апреля/2011, 09:38:03 | Сообщение # 27
Группа: Гости





Але давайте звернемось до реального життя.
Коли з людиною ведеш співбесіду не зачіпаючи особистих переконань та поглядів на оточуючий світ - ніби - то є спільні інтереси.
Та ось ви кажете літній жінці, що продати свій голос за "пайку" – це аморально.
Цим ви вже наразились на відчайдушний спротив: "А хоч олію з гречкою! Це хоча б щось. А хто мені хоча б що-небудь дав у цьому житті…"!
Ну як же , ви ж отримали квартиру, маєте дачну ділянку, вчились безкоштовно до закінчення ВУЗу…
Все забуто. Залишився лише негатив, навіяний двадцятьма роками безглуздої, але дієвої для "забудьків", масової агітації.
Можливий і такий приклад, коли мирна розмова з підприємцем переходить в "бойові дії". Достатньо лише ствердити, що підприємництво є одним з різновидів шахрайства.
А скільки ще існує категорій людей, які підтримують будь-які негативні тенденції в суспільстві.
Чимало й тих, кому все "по барабану".
Дуже мало вірогідності, що ці люди підтримають "народовладдя". А відтак, розраховувати навіть на проведення повноцінного референдуму не доводиться.
На форумі збирається з десяток людей, які не заперечують, що в суспільстві щось "не так". Але, щодо зміни суспільних відносин, економічного балансу, соціальної захищеності, відновлення промисловості та сільського господарства – скільки людей стільки поглядів.
Якби населення було об’єднане спільними переконаннями, та на їх основі провадило спільні дії – країна вже давно була б зразком добробуту та сучасних технологій. На жаль цього немає.
Найбільш об’єднуючим для будь-якого населення є одна на всіх спільна біда. Це стихійне лихо, війна та бойові дії на населених територіях. Підтверджено обома світовими війнами.
Пройшло двадцять років "бойових дій" "влади" проти народу України. І ці дії продовжуються в усіх сферах суспільних інтересів.
В той же час, в країні, відбуваються події, які можна назвати – періодом очищення суспільства від накопиченого на протязі майже ста років, не відповідного людській гідності, негативу.
Ми усі добре знаємо його практичні прояви, одним з яких є кланово-олігархічний безлад, який, ймовірно, може перерости в громадянське протистояння.
Скільки б не було створено громадських об'єднань, вони усі різні. Як за ознаками ідеології так і з інших причин – фінансових, зовнішньо політичних, персонально-амбіційних тощо.
Чи можливо створити з них єдину систему того ж "народовладдя". Відповідь негативна. Але можливо залучити до перспективного руху, побудованого на засадах справедливості, честі та прозорості, учасників інших громадських об'єднань, в тому рахунку і актив.
Нарешті, щонайменше – сімдесят відсотків виборців не приймають участі в будь-яких рухах та об'єднаннях.
Єдине, що від них можливо отримати, то це підтримку, як від виборців.
Та лише при умові довіри. Довіра базується на очевидних фактах.

Ось таке "народовладдя" можливе в реаліях суспільної активності.
Поки що шлях до об'єднання визначено вірно – через ОСН. Але не тільки.
Залишилось саме складне – визначити просте і зрозуміле для усіх верств населення, ідеологічне підґрунтя.
Те, що пропонується Гігаурі, Добродєєвим, Зобовим та іншими – не просте і далеко не для всіх зрозуміле.
Цілком вірогідно, що спрощення формулювання мети руху, визначення конкретних способів її досягнення приведе також до порозуміння між бувшими соратниками, а нині – учасниками протистояння, причини якого не цікавлять сторонніх спостерігачів, а швидше насторожують, як негатив на перших кроках заснування руху.

 
ГостьДата: Суббота, 30/Апреля/2011, 09:48:01 | Сообщение # 28
Группа: Гости





Кулинич_Наталья Дата: Суббота, Сегодня, 09:06:56 |

Пост дуже нагадує ту мазню, що назвали "Код безопасности".
Ніби то і є, але ж спробуй розібратись.
Проходить час і кожен визначається в своїх помилковості чи правоті.
Наразі маю впевненість, що після громадських заходів по очищенню від сміття території парку (як акції благодійної), мають надалі працювати правоохорнці та працівники комунального господарства.
І так В УСЬОМУ, що стосується суспільного життя. Кожен має виконувати СВОЇ обовязки.

 
Кулинич_НатальяДата: Суббота, 30/Апреля/2011, 10:23:09 | Сообщение # 29
Генератор идей
Группа: Друзья
Сообщений: 119
Награды: 5
Репутация: 4
Статус: Offline
Шановний госте ви гарно змалювали сьогоднішню ситуацію так би мовити погляд із середини і в межах однієї площини. Але спробуйте піднятись на щабель вище всіх проблем і там ви знайдете їх вирішення.

Ідеологічного єдиного підгрунтя , взявши за основу один із існуючих поглядів на світостворення , просто неможливо створити , тому що всі люди є представниками різних ідеологічних течій , які безумовно мають єдину основу , але проявляють свою креативну індивідіальність .

Це так само як наша фізичне тіло складається з атомів , що абсолютно ідентичні між собою і можна сказати вони є єдиною основою , але які формуються у клітини , що вже мають різновидність по функціям, тобто клітини крові , клітини шкіри, клітини мязів і т. ін.

Суспільство безумовно має єдину ідеологічну основу , але воно має також різновид формування цієї основи в багатогранність проявів і ми не можемо змінити свій прояв чи заставити змінитись іншим людям , єдине що ми можемо зробити так це знайти таку систему взаємовідносин, щоб кожен знайшов своє місце в цій системі і здійснювати свою функцію чи міссію.

Те що сьогодні люди недовольні то є перша реакція пробудження до розпізнання сбе, тобто до самоідентифікації . Цей процес не буде сьогодні легким , він буде сумбурним та болючим , але це не означає, що люди не пробудяться взагалі - пробудяться і все стане вирівняється .

От ми зібрались для створення основи в якій кожна із ідеологічних течій буде здійснювати свою міссію не ображаючи іншу чи заперечуючи істинність іншої, а буде співпрацювати з іншою за для єдиної мети - збереження життя на планеті та розвиток людини на ній.

Дякую.

Добавлено (30/Апрель/2011, 10:23:09)
---------------------------------------------

Quote (Гость)
Пост дуже нагадує ту мазню, що назвали "Код безопасности". Ніби то і є, але ж спробуй розібратись.

Розумію вас , так вам можливо важко, що ж вам просто необхідно більше часу та життєвих ситуацій щоб зрозуміти.

Quote (Гость)
Проходить час і кожен визначається в своїх помилковості чи правоті.

Ось тому не спішіть робити висновки в томі числі і про певні пости чи певні особи , що б потім менше прийшлось визначатись в помилковості.

Quote (Гость)
Наразі маю впевненість, що після громадських заходів по очищенню від сміття території парку (як акції благодійної), мають надалі працювати правоохорнці та працівники комунального господарства.

На території парку повинен працювати господар і нічого з ним не станеться якщо він прийде та збере сміття власноруч, якщо наймані ним спеціалісти не дослухаються до його порад чи вимог. Це і господарю піде на користь. Хоча безумовно тоді варто змінити систему прибирання в парку.
Труд ще нікому не мішав шановний госте , а тільки возвеличував .

Дякую.


"Знания - познаются, мудрость - осознаётся"
 
Марк_ЗобовДата: Суббота, 30/Апреля/2011, 10:52:26 | Сообщение # 30
Глобальный мыслитель
Группа: Друзья
Сообщений: 91
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
А где конструктив, уважаемый гость?
Разрушителей нам хватает, посмотрите какая кампания развернута.
Давайте конструктивчик "на гора".

Наталья Ивановна оказалась наиболее конструктивным членом Оргкомитета по части разработки документов.
Когда у нас завис вопрос с документом об организации деятельности Оргкомитета, Наталья Ивановна сделала за два дня проект документа и он уже принят!
Это первый документ Оргкомитета!

Видение народовластия мы только начали проговаривать, и я абсолютно уверен, что те из Оргкомитета и из будущего Движения, кому действительно дорога Украина, а не собственные амбиции, обязательно придут к единому пониманию, как организовать в стране народовластие. И эти подвижники, единенные общим пониманием и стремлением - и определят будущее Украины.

 
Форум » Народовластие » Народовластие » Суть народовластия (Дисскуссии о понимания сути разных определений народовластия)
  • Страница 2 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024 | Конструктор сайтов - uCoz